Pages

10 October 2013

Jam tangan utk tangan kanan sy.

Jam tangan Camel Active. Harga 3 ratus lebih. Aku suke sgt jam ni. Dan nk beli nnt akhir bln. Aku tak penah tak pakai jam. Dan jam sgt penting bg hdup aku. Sy seorang pemakai jam tangan sebelah kanan, tp sy tak kidal ye. Maksud di sebalik memakai jam tgn sebelah kanan org ckp lah, spontan dan apa adanya. Tak cerewet kot. Ntah lah. Pastu bersemangat tinggi dan ceria. Dan kadang2 emosional. Hehehe type jam yg aku suke plak jam tgn yg simple l, tali kulit, sbb aku sensitif besi2 ni. Jam tgn yg menyerupai jam tgn lelaki dan tak byk ornamen di dalamnye. Mungkin sbb aku suke kan adventure, senang bergaul dan open minded. Org ckp lah. Bkn aku. :) giat dlm bekerja dan tdk terlalu peduli terhadap penampilan. Kat situ je dah tepat menunjukkan aku. Sbb aku ni kadang2 mmg sakai. Nk kua pakai sua nk tido. Lantak lah nk kate ape. Yela, kaedahnye aku ni kan tak berape nk feminin,. Haha hujung bln oct '13 ni. Berseri lah tgn kanan sy ni. Hahaha. Sekarang pakai jam tgn american polo, harga rm170++ aku tak ingt. Aku syg jam ni. Calar balar aku pakai. Mandi pon aku pakai jam. Bayangkan jelah. :) takde niat pon nk gantikan jam ni. Tp kadang2 sian polo aku ni pakai hari2. Die pon nk rehat jugekk. Tp nk crik jam mmg susah. Sbb gua suke jam bntuk kotak. Huhuhu. Tggu jelah nnt.