Pages

04 January 2016

Klinik gigi 1 Malaysia

Alhamdulillah akhirnya gigi bongsu aku yg sakit ni dicabut jgk. Dah nk hampir setahun gigi ni sakit dan harini ini tercapai jgk cita2 aku nk cabut gg ni.

Klinik 1 malaysia kt UTC dalam Galeria JB ni jd pilihan. Agak puas hati bayar Rm1. Dokter tu bius kt gusi gg yg atas dan kat lelangit. Lepas tu die suh tu tggu luar dalam 5 minit tggu bius tu rase.

Lepas die panggil. Ape lg di kerjakan mulut aku ni. Uii nasib baik tak rasa sakit. Tp ade jgk rase mase die tarik gg tu. Darah byk kluar . Then die kate siap. Kumuh2 dan letak kapas. Aku pon bla. Huhuhu bius dah hilang tp rase kesan enjit tu plak yg rase. Alhamdulillah rase sakit gg tu tak sakit lagi dah. Terima kasih klinik 1 mesia jb. Tak ramai org dan puas hati sgt. !! 😁

10 October 2013

Jam tangan utk tangan kanan sy.

Jam tangan Camel Active. Harga 3 ratus lebih. Aku suke sgt jam ni. Dan nk beli nnt akhir bln. Aku tak penah tak pakai jam. Dan jam sgt penting bg hdup aku. Sy seorang pemakai jam tangan sebelah kanan, tp sy tak kidal ye. Maksud di sebalik memakai jam tgn sebelah kanan org ckp lah, spontan dan apa adanya. Tak cerewet kot. Ntah lah. Pastu bersemangat tinggi dan ceria. Dan kadang2 emosional. Hehehe type jam yg aku suke plak jam tgn yg simple l, tali kulit, sbb aku sensitif besi2 ni. Jam tgn yg menyerupai jam tgn lelaki dan tak byk ornamen di dalamnye. Mungkin sbb aku suke kan adventure, senang bergaul dan open minded. Org ckp lah. Bkn aku. :) giat dlm bekerja dan tdk terlalu peduli terhadap penampilan. Kat situ je dah tepat menunjukkan aku. Sbb aku ni kadang2 mmg sakai. Nk kua pakai sua nk tido. Lantak lah nk kate ape. Yela, kaedahnye aku ni kan tak berape nk feminin,. Haha hujung bln oct '13 ni. Berseri lah tgn kanan sy ni. Hahaha. Sekarang pakai jam tgn american polo, harga rm170++ aku tak ingt. Aku syg jam ni. Calar balar aku pakai. Mandi pon aku pakai jam. Bayangkan jelah. :) takde niat pon nk gantikan jam ni. Tp kadang2 sian polo aku ni pakai hari2. Die pon nk rehat jugekk. Tp nk crik jam mmg susah. Sbb gua suke jam bntuk kotak. Huhuhu. Tggu jelah nnt.

13 September 2011

HAMPA (Ari Lasso) Guitar Chords

video
D A Bm
Kupejamkan mata ini
Em B Em
Mencoba tuk melupakan
A G D
Segala kenangan indah
Bm Em A
Tentang dirimu…Tentang mimpiku
D A Bm
Semakin aku mencoba
Em B Em
Bayangmu semakin nyata
A G D
Merasuk hingga ke jiwa
Bm Em A
Tuhan tolonglah…Diriku

Reff :
D Bm Em A
Entah dimana…Dirimu berada
F# Bm Em A
Hampa terasa hidupku tanpa dirimu
D Bm Em A
Apakah disana…Slalu rindukan aku
F# Bm Em
Seperti diriku yang slalu merindukanmu
A
Selalu merindukanmu

D A Bm
Tak bisa aku ingkari
Em B Em
Engkaulah satu-satunya
A G D
Yang bisa membuat jiwaku
Bm Em A
Yang pernah mati…Menjadi berarti
D A Bm
Namun kini kau menghilang
Em B Em
Bagaikan ditelan bumi
A G D
Tak pernahkah kau sadari
Bm Em A
Arti cintamu…Untukku

Back To : Reff
Intro :
G D
G D
G Em G G#-A
Back To : Reff 2x